Jcloud™

Jcloud01JCLOUD™

Ekološki prihvatljiv i brz, Jcloud ™ je online poslužitelj s profesionalno izrađenim marketinškim materijalima. Tu se nalazi sve što je potrebno za posao na tržištu s Jeunesse®, od listova proizvoda i prezentacija do video materijala. Koristeći Jcloud™, Distributeri mogu na tržištu razvijati svoje poslovanje s bilo kojeg mjesta, u bilo koje vrijeme. Nešto kao Dropbox®, ali bolje.

Na Jcloud™ može pristupiti na tri načina, pomoću: Joffice™, Jdrive™ ili Jmobile™.

Pristupom na Jcloud™, moći ćete preuzeti i koristiti iste datoteke na tržištu za Vaše poslovanje.

 

 

 

Joffice01Joffice™

Pristupanje na Jcloud™ putem Joffice™ je najsvestraniji način preuzimanja svojih marketinških datoteka, zato što se datoteke spremaju izravno na računalo, bez obzira da li je Mac ili PC. Prijavite se na svoj Joffice™, a zatim kliknite na ‘Members Only’ ili na Jtools™, a nakon toga kliknite na Jcloud™ u padajućem izborniku.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jdrive01Jdrive™

To nije tvoj obični USB, Jdrive™ je podržan ekskluzivnom tehnologijom koja automatski sinkronizira sadržaj s Jcloud™ čim je priključen na računalo. Da bi stvari bile još jednostavnije, Jdrive™ se može nositi na narukvici ili držati privjesku za ključeve. Jdrive™ je razvijen tako da distributeri mogu koristiti marketinške materijale, čak i kad se ne mogu spojiti na internet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jmobile01Jmobile™

Jmobile™ je aplikacija koja pruža distributerima mobilni pristup svom Jworld™-u. Aplikacija je također dostupan i za Android uređaje. Prije početka trebate spojiti mobilni uređaj na WiFi. Za pristup na Jcloud™ s Jmobile™, otvorite aplikaciju, prijavite se sa svojim podacima za pozadinski ured (Back Office) i dodirnite ikonu u gornjem lijevom kutu zaslona. Spustite se do JCLOUD i dodir ‘My Files’.