Registracija na Jeunesse

Da bi mogli nabavljati proizvode Jeunesse s popustom ili ostvarivati zaradu distribucijom istih, nužno je učlaniti se u Jeunesse. Učlanjenje u Jeunesse se može ostvariti samo na način da se registrirate preko sponzora, odnosno preko nekoga tko je već član u Jeunesse. Ukoliko nemate tko da vas preporuči za članstvo u Jeunesse, odnosno nemate sponzora,  to možete napraviti preko linkova na ovoj web stranici. U tom slučaju Vaš sponzor je me4you .

 

Postupak je vrlo jednostavan i bit će prikazan u ovom opisu.

 

Registraciju u porodicu članova Jeunesse možete napraviti na dva načina. Prvo, ako se registrirate preko ove web stranice, treba otići na Početna i kliknuti na dugme ‘Postanite kupac / distributer’:

 

Registracija(hr)01

 

Drugi način je da odete na Jeunesse web stranisu sponzora kao što je ovaj link: http://me4you.jeunesseglobal.com/ . Kada se pojavi stranica klikne se na ‘Join Now‘ ili Možete kliknuti i na ovaj link ovdje: Učlanjenje u Jeunesse

 

U obadva slučaja nastavak je kako slijedi i potpuno je isti.

 

Nakon toga se dobiva web stranica koja obično izgleda kao na donjoj slici, gdje se mora odabrati regija (država) gdje vam je boravak te izbor jezika na kojem želite vršiti registraciju. Ovdje će biti prikazana varijanta s odabranim engleskim jezikom. Continue znači nastaviti s upisom i odabranim podacima, a Decline znači odustajanje od daljnje registracije.

 

 Registracija(hr)02

 

Nakon što ste odabrali državu iz ponuđenog popisa, kliknite na Continue i dobiva se ekran sa slijedećim sadržajem:

 

Važno je da mišem kliknete na kućice ‘I Agree’ . Nakon toga kliknite na ‘Continue’.

 Registracija(hr)03

 

Nakon što se klikne na ‘I Agree’ i ‘Continue’ dobije se ekran za unos podataka o budućem kupcu i/ili distributeru :

 

 

Registracija(hr)04 

 

Podaci koje treba popuniti:

 

WEBSITE ADDRESS SELECTION

 • Main Site URL: upisuje se oznaka vaše web stranice koju osigurava besplatno Jeunesse. Ovaj Jeunesse nezavisni distributer je odabrao za sebe korisničko ime me4you. Program provjerava da li je to korisnički ime (oznaku) slučajno već netko registrirao. Ako je, dobivate poruku da odaberete neku drugo ime. Ako je ime jedinstveno tada je u ovom slučaju sponzorska web stranica ima oblik: http://me4you.jeunesseglobal.com/. Naravno, kada odaberete svoje jedinstveno ime , ono će biti korišteno za vašu web stranicu.
 • Password: morate upisati vašu lozinku koju ćete koristiti za otvaranje pozadinskog ureda na vašoj web stranici. Preporuka je da lozinka bude barem 8 znakova, kombinacija: velika i mala slova, brojevi i specijalni znakovi. VEŽNO: zapamtite tu lozinku !!!
 • Confirm Password: morate ponovno otkucati istu lozinku.

DISTRIBUTOR INFORMATION

 • First Name(English): ime (bez znakova čćšđž)
 • Last Name(English): prezime
 • Company: naziv kompanije (ako želite). Obično se napiše korisničko ime. Važno je popuniti to polje ako ne želite da se vaše osobne generalije (ime, e-mail, mobitel, itd.) me pojavljuju u gornjem desnom vrhu vaše Jeunesse web stranice. Tamo će u tom slučaju biti ono što ste napisali u polje Company.
 • Display Name: ime koje će se prikazivati
 • Check Name: test ime
 • Date of Birth: datum rođenja (starost mora biti preko 18 godina)

CONTACT INFORMATION

 • Email: vaša email adresa preko koje ćete komunicirati s Jeunesse
 • Phone(No dashes): broj vašeg fiksnog telefona (upisati bez crtica) – ne mora biti upisano.
 • Cell Phone: broj vašeg mobitela. Treba ga upisati, jer preko njega možete dobivati važne obavjesti putem SMS poruka od Jeunesse.

MAILING ADDRESS

 • Mailing Name: ime i prezime primatelja poštanskih pošiljki
 • Address Line 1: prvi red adrese
 • Address Line 2: drugi red adrese (ako ima)
 • City: naziv grada – mjesta
 • State: odaberite ponuđeno iz padajuće liste
 • Postal Code: poštanski broj
 • Country: država – program nudi već ranije odabranu

SHIPPING ADDRESS

Ako je adresa za slanje pošiljki ista kao i adresa slanja pisama treba kliknuti kvadratić Shipping same as Mailing. Ukoliko se adrese razlikuju upišite novu adresu prema pravilima opisanim za slanje pisama.

 

STARTER KIT

Da bi postali član obavezno se mora naručiti ovaj starter kit u iznosu od €31.11 (PDV je uključen). Za taj iznos starter kit uključuje $29.95 maloprodajnu web stranicu, pozadinski ured (backoffice) za upravljanje poslovanjem i sistemom izvještavanja. Starter kit se mora obnavljati (produžavati ista prava) svake godine, osim ako ste u prethodnoj godini ostvarili 360 CV (bodova) u održavanju autoship-a. Ako ste ostvarili 360 CV u autoship-u tokom prethodne godine, produženje starter kita je besplatno. Inače, godišnje produženje košta $19.95.

 

 

Starter Kit 2

 

 

SIGNUP PACKAGES

Da bi postali distributer koji stječe zaradu na temelju rada ostalih članova vašeg tima mora se naručiti i jedan upisni paket (Signup Packages). Ovo nije obavezno, ali daje mogućnosti veće zarade. Paketi se razlikuju po sastavu proizvoda i naravno po cijeni. Vrlo često novi članovi naručuju Basic paket u iznosu od €218.16 (PDV je uključen) plus transportni troškovi.

 

Signup Packages 2

   

COMPLETE SIGNUP

Time se završava osnovni upis podataka za registraciju. Slijedeći korak je da se klikne na Complete Signup. Tada se dobiva ekran za upis podataka o  načinu plaćanja i ako ste odabrali neki paket za kupovinu trebate upisati i podatke o načinu transporta. Naručeni paket u Hrvatsku stiže najsporijim (i najjeftinijim) načinom u roku 2-4 dana na kućnu adresu, odnosno na adresu koju naznačite.

 

Registracija(hr)07

 

Mnogo uspjeha pri učlanjenju i zadovoljstva upotrebom proizvoda Jeunesse.

 

Još jednom, link preko kojega se možete direktno učlaniti u porodicu Jeunesse: 

https://joffice.jeunesseglobal.com/signup.asp?locale=en-US&siteurl=me4you