Riječnik pojmova

ACTIVAN (Active) – Aktivan znači da se mora generirati 60 PV bodova tijekom vašeg Autoship mjeseca. Morate biti aktivni da bi zaradili timsku proviziju i odgovarajuće bonuse. Ako ne budete aktivni, obrisat će se akumulirani bodovi od zarade provizijama. Možete postati aktivni ponovno nakon ostvarenja 60 PV bodova u Autoship mjesecu. Bodovi koje su izgubili ne mogu se vratiti.

 

GODIŠNJE OBNAVLJANJE (Annual Renewal) – postoji mala godišnja naknada za obnavljanje u iznosu od 19,95 dolara za pokrivanje troškova upravljanja sustava vaše virtualne tvrtke. Međutim, ako ostvarite 360 CV od Autoship narudžbi tijekom godine, godišnja naknada se ne obračunava.

 

MJESEČNI AUTOSHIP (Autoship Month) – označava razdoblje u trajanju mjesec dana tijekom kojeg je potrebno ostvarenje zahtijevanih PV i održavanja ranga kvalifikacije. Rok počinje na dan u mjesecu na koji ste kupili vaš inicijalni paket od kompanije, a završava u ponoć dan ranije slijedećeg mjeseca (EST).

Npr.: Ako ste kupili inicijalni paket na 20.4., vaš Autoship mjesec počinje na taj dan, a završava u ponoć 19.4. EST.

 

POSLOVNI SISTEM UPRAVLJANJA Joffice™ (Business Management System) – Kao dio Start paketa dobiva se Poslovni sistem upravljanja, koji vam pruža sve što treba da bi pokrenuli svoje Jeunesse® online poslovanje. Kroz ovaj moćan sustav možete pratiti svoje globalno poslovanje, postaviti Autoship, generirati izvješća uprave, kupovati proizvode, pristup provizijama, i još mnogo toga.

 

BODOVNA VRIJEDNOST CV (Commissionable Volume) – Da bi se osiguralo da su naši proizvodi su po konkurentnim cijenama, za svaki Jeunesse® proizvod dodjeljuje se vrijednost u bodovima (CV); Plan financijske nagrade temelji se na akumulaciji tih bodova. CV se počne akumulirati u trenutku upisa čime se dobiva 100 CV, iz osobne kupnje ili maloprodajnog kupaca, preferiranog kupaca i veleprodajne kupnje putem vaše replicirane web stranice. CV se akumulira tako dugo dok ste kvalificirani.

 

GRUPNI BODOVI GV (Group Volume) – grupni bodovi su volumen koji se ostvaruje unutar svoje organizacija, uključujući volumen proizveden iz PGV i vaše gornje linije (prelijevanja).

 

DOBITI 2 PREFERIRANA KUPCA (Get 2 Preferred Customer) – Dobiti 2 preferirana kupca je kupac koji ide u stablo rodoslovlja (binarno stablo), ali ne nema bodove. Dobiti 2 preferirana kupca mogu dobiti besplatan proizvod i mogu postati distributer u bilo kojem trenutku nadogradnje unutar Joffice™.

 

LINIJA SPONZORA (Line Of Sponsorship) – Linija sponzora se stvara prilikom upisa novog distributera u svoj tim. Linija sponzora raste kada distributer kojega ste upisali upiše novog distributera a ti distributeri upišu druge. Taj proces se nastavlja kroz neograničeni broj razina u vašem timu. Svaki novi upisani distributer stvara novu liniju sponzora i ne postoji ograničenje koliko linija sponzora se možete napraviti. Bonusi vodstva su zarada kroz sve linije sponzorstva a može zaraditi do sedam razina u dubinu svoje organizacije prodaje.

 

OSOBNI GRUPNI BODOVI PGV (Personal Group Volume) – Osobni grupni bodovi se generiraju unutar vaše organizacije, isključujući bodove nastali od vaše gornje linije.

 

OSOBNI BODOVI PV (Personal Volume) – Osobni bodovi su oni bodovi koji su nastali osobnom kupnjom, maloprodajnom kupnjom, preferiranim kupcima i veleprodajnom kupovinom.

 

PREFERIRANI KUPAC PC (Preferred Customer) – preferirani kupac je onaj koji kupuje sa svoje web stranice po cijenama preferiranog kupca. Preferirani kupac može odabrati da koristi Autoship u cilju ostvarenja dodatnog popusta.

 

KVALIFICIRAN (Qualified) – U cilju ostvarenja zarade timske provizije, bonusa vodstva, te bonus premije, morate biti sigurni da ispunjavate sve zahtjeve za vaš rang. Ako ne održavate status ‘kvalificiran’, nećete imati pravo na te provizije. Autoship mjesec je vremenski period tijekom kojeg treba ostvariti zahtjeve PV za održavanje svog ranga kvalifikacije. Rok počinje na dan mjeseca koji ste kupili inicijalni paket od kompanije a završava u ponoć EST dana prije slijedećeg mjeseca.

 

TIMSKA PROVIZIJA (Team Commission) – Timska provizija se ostvaruje kada se akumulira 300 CV u jednoj strani svojih timova i 600 CV u drugoj strani. To stvara proviziju tima u iznosu od 35 dolara. Nije važno koji tim akumulira koliko bodova tako dugo dok ne bude ukupno 900 CV generirana najmanje 300 CV u jednom timu i 600 CV u drugom.

 

GORNJA LINIJA (Upline) – Uključuje člana koji vas je izvorno upisao i sve koji iznad vas pripadaju u tu liniju sponzora.

 

VELEPRODAJNI KUPAC (Wholesale Customer) – Veleprodajni kupac je kupac koji je platio 29,95 dolara pristupnu naknadu, kupio osnovni paket, a može odlučiti sudjelovati u Autoship programu, ali nije distributer niti ima njegove aktivnosti (npr. sponzoriranje, zarađivati ​​provizije).