Antioksidansi

Antioxidant(hr)

 

Antioksidant inovativnost

 

Štetni učinci onečišćenja okoliša, toksina, izlaganje suncu i ostalo postaju bolje razumljivi znanstvenicima i nutricionistima. Jedna od glavnih briga su slobodni radikali.

 

Problem sa slobodnim radikalima

 

Molekule u prirodi (kao i u tijelu) obično imaju dva elektrona. Zbog oštećenja okoliša, međutim, neke molekule imaju samo jedan elektron – koji je “slobodan” – nema svog partnera što se kao rezultat pojavljuje nestabilna (ili „radikalna“) ravnoteža.

 

Kada se ove nestabilne molekule naiđu na druge zdrave molekula, slobodni elektron radikala pokušava izvući još jedan elektron da se stabilizira. To pokreće lančanu reakciju pa još više molekula postaje neuravnoteženo. Ovaj proces je poznat kao oštećenje oksidiranog stresa.

 

Antioksidans rješenje

 

Određeni vitamini i hranjive tvari su u stanju suprotstaviti se oksidiranom stresu i smanjiti stvaranje slobodnih radikala. Vitamin A, vitamin C, vitamin E su poznati kao “moćni antioksidanti”, a smatra se da zapravo usporavaju proces starenja vezan za slobodne radikale.

 

Antioksidans inovativnost u Y.E.S.

 

Iako su antioksidanti ključni sastojak u mnogim Jeunesse proizvodima, oni su središte pozornosti u RESERVE™, prehrambenom gelu koji svojom apsorpcijom brzo popravlja zdravlje.

 

RESERVE™ sadrži resveratrol, a “super” antioksidant. Znanstveno je dokazano da ovaj sastojak produžava životni vijek aktiviranjem uspavanih gena u DNA. Već desetljećima, znanstvenici su znali da se taj gen probudi u pojedinim za život opasnim zdravstvenim situacijama i počinje djelovati kako bi se produžio život. Danas se zna kako ciljati i uključiti taj gen pomoću resveratrola – a s RESERVE™ se može to učiniti.

 

RESERVE™ donosi visoke doze resveratrola u visoko bio-dostupnom obliku gela, što je i do 200 puta više nego što se može apsorbirati sa inkapsuliranim proizvodima. Osim toga, Resveratrol je u kombinaciji s drugim moćnim antioksidantima. Ovi snažni sastojci ne samo da popravljaju slobodne radikale, već štite stanice i od budućeg oštećenja. Vaše stanice ostaju zdravije, žive duže, a vi ste u mogućnosti uživati ​​u trajnim učincima mladosti.

 

Saznajte više o RESERVE™ Antioksidativnom Gelu

 

Reserve-Jeunesse(hr)