Matične stanice

StemCels(hr)

 

Promocija novog rasta stanica

 

Novi rast stanica je bitan dio života – to je kao odrastanje djeteta u odraslu osobu. No, kao što se s povećanjem dobi usporava rast, tako se usporava i proizvodnja novih stanica. U isto vrijeme, stanice u našem tijelu stare i njihove funkcije se počinju usporavati. Kada je riječ o vašoj koži, to može dovesti do dosadnog, opuštanja vanjskog tena jer stanice ne mogu učinkovito prihvatiti hranjive tvari i uklanjanje unutarnjih toksina.

 

Dio od Y.E.S.

 

Sustav Produljenja Mladosti (Youth Enhancement System) koristi DNA popravak i antioksidativne sastojke za poboljšanje performansi stanica i dugovječnost. Naša patentirana inovacija matičnih stanica pomaže na prvom mjestu generirati nove vitalne stanice kože.

 

Znanost matičnih stanica

 

Dr. Nathan Newman, svjetski poznati dermatolog i estetski kirurg, počeo je istraživati tretman pomoći pacijentima za oporavak od opeklina i teških ozljeda. Znajući da matične stanice upravljaju rastom stanica i regeneraciju, on je izolirao faktore rasta matičnih stanica koje služe kao komunikacijski „jezik“ za staničnu aktivnost. Iako su drugi znanstvenici koristili biljne faktora rasta, dr. Newman proizveo njegove faktore rasta iz matičnih stanica zdravih odraslih osoba, i teoretski je stanična komunikacija u istom “jeziku” i time učinkovitija.

 

Snaga iza LUMINESCE™

 

Rezultati su bili izvanredni. Njegov kompleks s preko 200 faktora rasta je ono što ćete naći u proizvodima LUMINESCE™ iz Jeunesse. Ovaj moćan kompleks faktora rasta je u mogućnosti obnavljati stanica kože brže i na molekularnoj razini. Stimulira se nova proizvodnja stanica, što je rezultira povećanjem kolagena i elastina za čvršću kožu. Nove stanice također daju svoj ten i puniji izgled sa zdravim jarkim sjajem. S LUMINESCE™, koža izgleda mlađe, jer je na staničnoj razini, doslovno mlađa.