Uz impresivnu stopu rasta od tri godine od 791%, Jeunesse® je jedina kompanija direktne prodaje uvrštena na rang listu u 2016 Inc 500, najbrže rastućih u SAD. To označava Jeunesse® kao najbrže rastuću privatnu kompaniju u industriju direktne prodaje koja ostvaruje promet od 36 milijardi US$. Jeunesse® je rangirana na poziciju 481 između svih 6,5 milijuna privatnih kompanija u zemlji. Jeunesse® je ujedno i jedina kompanija izravne prodaje koja održava top nivo bodova (u gornjih 11% od popisa 5000) za tri uzastopne godine. U podskupu Inc 500 liste najbrže rastućih, Jeunesse® je rangirana kao šesta najbrže rastuća privatna kompanija u Orlandu, podrujče Florida.

Jeunesse® također ima bitnu razliku od ostalih u bilo kojoj industriji na Inc 500 listi. Ove godine će ostvariti godišnju prodaju od milijardi dolara, što je značajna rijetkost za kompanije koje se nalaze na listi top 500. Jeunesse® je jedna od samo devet kompanija kojoj je to uspjelo postići u 35-godišnjoj povijesti popisa.

Ovaj događaj slijedi uspjeh u 2015. godini: dostignut nivo godišnje prodaje od 1 milijarde US$, te mnoštva korporativnih poslovnih nagrada. Tu je uključeno „Stevie® Awards for Company of the Year“, te „Fastest Growing Company of the Year“ od „American Business AwardsSM“ i „International Business AwardsSM“.

Inc 500/5000 je najprestižnija rang lista nacije, najbrže rastućih privatnih kompanija. Popis predstavlja jedinstveni pogled na najuspješnije kompanije unutar američkog gospodarstva najdinamičnijeg segmenta – nezavisnih kompanija. Kompanije kao što su Microsoft, Dell, Domino’s Pizza, Pandora, Timberland, LinkedIn, Yelp, Zillow i mnoge druge poznatih imena stekle su svoje prvo veliko nacionalno predstavljanje kao Inc. 5000 dobitnici.

“Inc 500 je skup prestižnih američkih kompanija u privatnom vlasništvu, i nama je čast da smo rangirani među njima. Naš uspjeh je bio ukorijenjen u naporima naše obitelji Jeunesse®. To su distributeri, rukovoditelji i zaposlenici širom svijeta koji su zajedno doprinijeli postignućima kompanije. Ponosni smo na ovaj uspjeh i uzbuđeni zbog onoga što budućnost donosi za Jeunesse®”, komentirao je Jeunesse® glavni vizionar direktor, Scott Lewis.

Jeunesse® u rujanskom broju Inc.

Jeunesse® će biti predstavljen zajedno s drugih 500 najboljih kompanija na prestižnom popisu u rujanskom broju Inc. Izdanje će se se pojaviti na kioscima 23. kolovoza 2016. Ovogodišnji popis je najkonkurentniji Inc. 5000 povijesti, s prosječnim trogodišnjim rastom od 433%. Inc 5000 ima ukupni prihod od 200 milijardi US$. Kompanije na popisu zajedno otvorile su 640.000 radnih mjesta u posljednje tri godine. To je oko 8% svih radnih mjesta u cijelom gospodarstvu tijekom tog razdoblja. Kompletne rezultate rangiranja mogu se naći na http://www.inc.com/inc5000.