Marketing plan – Zaraditi s Jeunesse

jeunesse-marketing plan1

 

Kompenzacijski plan- osiguranje Vaše budućnosti i financijske neovisnosti. Omogućeno je više oblika zarade. Odabirom Jeunesse® kao svog partnera možete osigurati svoju osobnu financijsku budućnost. Jeunesse ima cilj pružiti vam proizvode koje ćete ponosni predstavlja i dijeliti s drugima. Distribucija ovih inovativnih proizvoda je ključ vašeg uspjeha. Vaš prihod se izravno odnosi na distribuciju proizvoda. Možete sudjelovati u planu Jeunesse® financijske nagrade na godišnjoj razini. Vi odlučite želite li stvoriti honorarni prihod kroz maloprodaju ili izgraditi posao kao puno radno vrijeme.

 

Pregled oblika zarade:

 

35% maloprodajna provizija:

 

Bez obzira na kojem ste poslovnom nivou-uvijek dobivate sve proizvode sa 35% nim popustom. Zaradite proviziju što ćete nekome preporučiti vrhunski proizvod. Za sve Vaše preferirane kupce osiguran je popust od 10-20% a Vi primate razliku od cijene koju Vam Jeunesse isplaćuje na Vaš e-novčanik račun.
Ukoliko imate 2 preferirana kupca sa autoshipom u mjesec dana, Vi dobivate 2 Seruma+50$+60bodova. Obračun mjeseca je od datuma Vašeg upisa pa slijedećih 30dana.

 

Nagrada za sponzoriranje:

 

Zaradite brzi novac za svoj trud i ulaganje u posao!

Prilikom registracije Vaših direktnih članova ovisno sa kojim paketom se registriraju primit ćete dodatnu nagradu zahvalnosti od Jeunesse.
Basic paket – 100 bodova – dobivate $ 25
Supreme paket – 300 bodova – dobivate $100
Jumbo paket – 400 bodova – dobivate $200
Ambasador paket – 500 bodova – dobivate $250
1 godišnji Jumbo paket – 400 bodova – dobivate $200 / slijedećih 11 mjeseci dobivate po 60 bodova

 

Grupni bonus – iz binarnog stabla:

 

Tjedno možete dobiti maksimalno 750 ciklusa po $35 sveukupno $26.250!
Svaki puta kada se u Vašoj organizaciji ostvari ciklus i to tako da se u Vašem bodovno većem stablu ostvari promet od 600 bodova a u bodovno manjem stablu 300 bodova, primit ćete automatski u tom trenutku $35. Isplata je tjedna na Vaš e-novčanik račun.
Kvalifikacija za ovaj bonus je kupovina 100 bodova osobno (basic paket ili proizvodi po odabiru za 100 bodova ili kupovina Vaših preferiranih kupaca za 100 bodova) i da ste sponzorirali jednu osobu sa lijeve i jednu sa desne strane binarnog stabla svaki sa 100 bodova. Jedna kvalifikacija Vam vrijedi 12 mjeseci.

 

Vodstvena nagrada – do 7. dubine – Matching bonus

 

Ovaj bonus ćete primati na sve direktno sponzorirane suradnike i sve strukture do Vaše sedme dubine.
1. Nivo – 20%
2. Nivo – 15%
3. Nivo – 10%
4. Nivo – 5%
5. Nivo – 5%
6. Nivo – 5%
7. Nivo – 5%
Kvalifikacija za ovaj bonus je mjesečno 60 bodova (osobnom kupnjom ili sa kupcima)

 

Motivacijski bonus za preferirane kupce

 

Iimajte snažan i dugoročan posao!
Dodatnih 5% Matching bonusa na Vašu prvu liniju primit ćete ako imate 5 registriranih kupaca, ili 10% ako imate 10 registriranih kupaca.

 

Dijamantni bonus 3%

 

Svi kvalificirani dijamantni ili veći nivoi ostvaruju pravo na dodatni bonus koji se isplaćuje kvartalno i to iz svjetskog prometa Jeunesse. Isplaćuje se u obliku dividendi.