Plan financijskog nagrađivanja

POMAŽE VAM STVORITI SIGURNU FINANCIJSKU BUDUĆNOST

 

PRILIKA ZA STVARANJE BOGATSTVA U PROCVATU TRŽIŠTA

 

 

Zarada00Drago nam je da ste izabrali Jeunesse® za poslovnu suradnju, kao što izgleda, kako bi osigurali svoju osobne financijsku budućnost. Naš cilj je pružiti vam proizvode za koje će te biti ponosni da predstavljate i dijelite s drugima – proizvodima koji su na čelu tehnologije i savršeno pozicionirani u procvatu tržišta protiv starenja.

 

Kako počnete shvaćati koliko su nevjerojatno snažni i stvarno traženi proizvodi Jeunesse®, više ćete ih željeti preporučiti drugima. Dijeljenje tih inovativnih proizvoda je ključ vašeg uspjeha. Vaš prihod će biti izravno povezane s vašim zalaganjima u dijeljenju i prodaji proizvoda, te mogućnosti i izgradnji prodajne organizacije.

 

Možete sudjelovati u Financijskom planu nagrađivanja Jeunesse® na bilo kojoj razini kojoj želite. Vi odlučujete želite li stvoriti honorarni prihod kroz maloprodaju ili izgraditi posao s punim radnim vremenom.

 

POSTOJI ŠEST NAČINA DA ZARADITE PRIHOD S MOĆNIM JEUNESSE PLANOM FINANCIJSKOG NAGRAĐIVANJA.

 

 1. MALOPRODAJNA DOBIT (Retail Profit)

 

Zarada01Na bilo kojoj razini u Jeunesse®, distributeri mogu kupiti proizvode po veleprodajnim cijenama za osobnu uporabu. Kao distributer, vi ste u mogućnosti preprodavati Jeunesse® proizvode i zaraditi maloprodajnu dobit. Možete zaraditi između 20% i 45% maloprodajne dobit pri svakoj prodaji.

Primjer: Vi plaćate 83,95 dolara za proizvod a prodate ga po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 134,95 dolara – time zaradite 51,00 dolar maloprodajnog profita!

 

PROGRAM VJERNOSTI KUPCA

 

Naš program preferiranog kupca je super za prijatelje i članove obitelji koji samo žele imati koristi od korištenja Jeunesse® proizvoda. Postavši preferirani kupac, oni mogu dobiti 10% popusta od normalne maloprodajne cijene. Međutim, oni mogu dobiti i 20% popusta od normalne maloprodajne cijene pod uvjetom da se upišu u naš Autoship program. Budući da primate razliku između veleprodajne cijene i cijene koju plaća vaš preferirani kupac, možete imati mnogo koristi! U ovom programu preferiranog kupca morat ćete imati promotivni kod koji vam osigurava osoba koja vam je govorila o Jeunesse®.

Ovaj Program preferiranog kupca nije dostupan na svim tržištima.

Provjerite svoju zemlju da vidite da li je dostupno, ili ako je dostupan Get 2 program.

 

GET 2, PLAĆANJE ZA VAŠ PROGRAM

 

Zar ne bi bilo sjajno da postoji jednostavan način za vas da dobijete besplatni proizvod i zaradite novac? Može! To je ono što se zove Get 2, to je Program plaćanja za vas. Ako ste distributer, prijavite svoja prva dva preferirana (povlaštena) kupca (PC) s kupnjom proizvoda (jedan će automatski biti stavljen na lijevu a drugi na desnu stranu), a vi:

 1. Dobijete $ 50,00 USD
 2. Automatski postajete kvalificirani za mjesec
 3. Pošaljete 60 CV bodova u gornju liniju (upline)
 4. dobijete dvije besplatne boce LUMINESCE™ (stanični serum za pomlađivanje *

Prijavite dodatna dva PC i vi:

 1. Dobitijete $ 50,00 USD
 2. Ostajete kvalificirani za mjesec
 3. Pošaljete CV 60 bodova u gornju liniju
 4. Dobijete deset besplatnih 7-dnevnih uzoraka LUMINESCE™ seruma *
 5. Po zahtjevu prilagođene razglednice za vas da podijelite svojim prijateljima i obitelji.

Ako imate dodatnog preferiranog kupca na kraju Autoship mjeseca (na primjer, ako imate pet u tom mjesecu Autoship umjesto šest), jedan će se prenijeti u sljedeći mjesec. Get 2 Plaćaju za vas vezano je Autoship razdoblje: znači, 30 dana nakon što se prijavite dobivate svoje proizvode koji se automatski dostavljaju.

 

Napomena: Svaki PC (preferirani kupac) mora dati sljedeće podatke prilikom registracije, za čega jedgovoran sponzor: ime kojemu se naplaćuje (ime i prezime), poštansku adresu (cijelu), i kreditnu karticu. Svi ti podaci moraju biti različiti od Sponzorovih. SVAKI mjesec prva dva preferirana kupca kada ponovno naručuju svoje proizvode, dobit ćete svoje dvije besplatne boce LUMINESCE™ seruma!

 

(Na primjer, ako je Autoship 25. januara, vaš Autoship završava 24. februara prije 20:30 [EST, SAD]). Ne postoji ograničenje koliko puta možete ponoviti ovu ponudu u Autoship mjesecu – što znači da nema ograničenja koliko novca možete zaraditi. *

 

* Pravila promocije: Morate biti upisani u Autoship program s odabranim Get 2 programom kako bi dobili svoj besplatni proizvod! Članovi moraju biti aktivni i u dobrom stanju s kompanijom za sudjelovanje u promociji. Dostava i porezi nisu uključeni.

 

Kada jedan od vaših preferiranih kupca prijavi dva preferirana kupca ispod njega, također ćete:

 • Dobiti 25 US$ bonusa
 • 60 CV bodova poslati u gornju liniju

Get 2 plaćaju za vas je posebno namijenjena pomoć Distributerima da dobiju ono što najviše žele: novčane bonuse, besplatno nevjerojatne proizvode, CV bodove, a uzorci će vam pomoći promovirati kompaniju. Pročitati više informacija o zaradi preferiranim kupcima u Get 2 plaćaju za vas možete na linku: http://jeunesseglobal.com/get2.aspx

 

 1. BONUS ZA STJECANJE NOVOG KUPCA (First Order Bonus)

 

Zarada02Osobnim upisivanjem novih klijenata u svoj tim, možete zaraditi unosan bonus prvog reda (FOB – First Order Bonuses). Ovi bonusi se plaćaju za kupnju jednog od izbornih Jeunesse® paketa proizvoda, kako slijedi:

 

PRODUCT PACKAGE

CV*

FOB

BASIC PACKAGE†

SUPREME PACKAGE†

JUMBO PACKAGE†

1 YEAR JUMBO PACKAGE‡

AMBASSADOR PACKAGE†

CREATE-A-PACKAGE

100

300

400

400

500

Vidi dolje

$25

$100

$200

$200

$250

 

 

KREIRANJE PAKETA (CREATE-A-PACKAGE) – OMJER CIJENA

Opcija Kreiranje paketa je izvrsna alternativa za one koji

želite prilagoditi svoje početne prijave. Kreiranje paketa Bonusa prvog reda (FOB) postoci su kako slijedi:

 • 100-200 CV = 10%
 • 200-300 CV = 12%
 • 300 CV +      = 15%

* CV = Commissionable Volume

† Pojedinosti o svim paketima proizvoda mogu se pronaći u pozadinskom uredu web stranici na kartici “Shop”:  https://backoffice.jeunesseglobal.com/

‡ Autoship kvalificirani za godinu dana.

 

 1. PROVIZIJA TIMA (Team Commission)

 

Zarada03Tjedno možete zaraditi mnogo provizijom tima kada počnete izgrađivati Jeunesse® prodajne timove. Ove provizije su osmišljene kako bi vas nagradili za pomoć i podršku onima koji se pridružuju vašem timu. Više pomoći da uspiju, znači više vas možete zaraditi od provizije tima.

 

Kako bi se kvalificirali za ovu snažan prihod, trebate akumulirati 100 bodova osobnog volumena (PV) u jednom mjesecu tijekom prve godine (koji završava na datum obnove) od kupaca koji kupuju putem vaše web stranice ili vaša osobna kupnja ili osobno upisati dva distributera koji svaki akumuliraju 100 PV roku od mjesec dana. Postavite jednog od tih Distributera u vaš lijevi tim a drugog u desni tim. To će aktivirati vaš status da možete zaraditi od timske provizije.

 

Kada se naruče Jeunesse® proizvodi ili paketi proizvoda i prodaju kupcima u vašem timu, stvara se volumen za svakoga u timu. Kad se akumulira 300 CV bodova prodajom u jednom timu (nije bitno kojem) i 600 CV bodova u drugom, vi ćete zaraditi timsku proviziju od 35 dolara.

 

Tako možete zaraditi do 750 timskih provizija tijekom jednog tjedna, što ukupno iznosu maksimalno 26.250 $ USD * (tjedno).

 

* Ovi rezultati nisu tipični i predstavljaju najveći tjedni prihod na temelju ograničenja timske provizije.

 

 

 1. BONUS RUKOVODSTVA (Leadership Matching Bonus)Zarada04

 

Možete zaraditi bonuse rukovodstva na temelju timske provizije zarađene od vašeg osobno upisanog tima. Taj bonus možete zaraditi do dubine od sedam razina vašeg tima u svakom retku sponzorstva. Svaka osoba koju ste osobno upisati stvara novu liniju sponzorstva.

Vi osobno mora generirati minimalno 60 PV bodova svaki mjesec kako bi mogli sudjelovati u ovom bonusu. Broj razina na kojima možete zaraditi bonus određuje vaš rang u Financijskom planu nagrađivanja.

 

 

 1. POTICANJE STJECANJE KUPACA (Customer Acquisition Incentive)

 

Zarada05Možete zaraditi dodatnih 5% za poticanje stjecanja kupaca na

razini 1 ako imate 5 maloprodajnih kupaca, preferiranih kupaca ili

veleprodajnih kupaca te dodatnih 10% ako imate 10 maloprodajnih kupaca, veleprodajnih kupaca ili preferiranih kupaca u mjesec dana.

* Vidi izvor prihoda Bonus Rukovodstva za daljnje detalje o tome kako je bonusi vodstva djeluju.

** Gornji opis je primjenjiv za distributere u SAD-u i Kanadi. Na međunarodnoj razini, ona se temelji ili na ili ne osobno upisanim Distributerima upisanih u Autoship.

 

PRAVILA VAN USA I KANADE

5 KUPACA

Kada osobno sponzor upiše svaki mjesec 5 osoba u Autoship bit će kvalificiran za primanje dodatnih 5% timske provizije. Međutim, kada ste osobno sponzor novom Distributeru, prvi mjesec tog člana će brojati kao jednog od vaših 5 iako nije upisao ili je imao uspješni Autoship. Iznimka je ako je novim pokroviteljstvom Distributer sponzorirao nekog u prvom mjesecu; ako je tako, novi član se neće računati za vas. Sponzoriranje člana pretvara novo upisanog u Distributera, a ne u kupaca, kao da on gradi biznis.

10 KUPACA

Osobno sponzor 10 ljudi koji su upisali Autoship u istom

mjesecu, kvalificira se za 10% timskog bonusa na razini 1 osobno sponzoriranih članova. Ali ako je osobni sponzor novog Distributera, prvi mjesec se računaju kao jedan od svojih 10 ljudi, iako nisu upisani u Autoship. Iznimka je ako je novim pokroviteljstvom Distributer sponzorira nekog u prvom mjesecu; ako je tako, oni se neće računati za vas kao kupca.

 

 

 1. DIJAMANTNI BONUS

 

Zarada06Možete zaraditi udio globalne prodaje kompanije od kvalifikacija za naš Dijamantni Bonus. Kompanija uzima 3% od ukupnog CV i dijeli to među onima koji su kvalificirani za ovaj bonus. Da biste sudjelovali, morate imati 10 kupaca (maloprodajnih, preferiranih, ili veleprodajnih) svaki mjesec u tromjesečju. Akumulacija se dijeli na temelju sljedećih kriterija: jedan dio se dodjeljuje za postajanje Dijamant direktora, jedan dio je nagrada za svaki kvalificirani mjesec u tromjesečju, jedan dio je nagrada za svako osobno sponzoriranje Dijamanta, jedan dio je nagrada za svakih 1.000 timskih provizija postignutih tijekom kvartala, a jedan dio je nagrada za svaki mjesec kvalifikacije kao Dvostruki Dijamant ili više. *

Svaki kvartal, masa bonusa se obračunava i isplaćuje na temelju ukupnog broja dionica koje ste zaradili tijekom bonus razdoblja.

Kako bi se kvalificirali za zaradu od Dijamantnog bonusa, morate imati postignut rang Dijamant ili Dvostruki Dijamant direktora ili više.

 

* Distributeri izvan US i Kanade, za kvalifikaciju, trebaju imati samo 10 osobno upisanih Distributera sa naručenim Autoship svakog kalendarskog mjeseca u tromjesečju.