Zarađivanje provizije

Kako bi se zaraditi proviziju kao distributer, prvo morate napraviti 100 PV bodova u jednom mjesecu u prvoj godini (koji završava na datum obnove). Možete ih napraviti na sljedeće načine:

 

  1. Maloprodajnom kupnjom kroz vašu repliciranu Jeunesse web stranicu ili kupovinom preferiranog kupca, ili
  2. Kupnjom Jeunesse® proizvode za osobnu uporabu ili preprodaju.

 

Možete početi zarađivati ​od maloprodajne dobiti, bonusa preferiranih kupaca i bonusa prvog reda odmah po kupnji obveznog Starter Kit-a od 49,95 dolara.* Starter Kit je jedina potrebna kupnja za početak zarađivanja od ​ovih provizija. Međutim, kako bi se maksimalno iskoristio Jeunesse® plan novčane naknade, morate biti i aktivni i kvalificirani za zaradu od timske provizije, bonusa rukovođenja i dijamantnih bonusa.* (Vidi rječnik pojmova za objašnjenje.)

 

* Prikazane brojke isplata u ovom dokumentu namijenjene su objašnjenju dijelova i rad Jeunesse® plana financijskog nagrađivanja. One nisu namijenjene da budu reprezentanti prihoda, ako ih ima, već da Jeunesse® Distributer može ili će zaraditi putem svog sudjelovanja u prilikama koje pruža Jeunesse®.

 

Ove brojke ne treba smatrati jamstva ili projekcijama svoje stvarne zarade ili profita. Pogrešno je smatrati te brojke reprezentantima ili jamstvom zarade, bilo od strane Jeunesse® ili drugog Distributera. Uspjeh s Jeunesse® rezultate je samo nečijih osobnih uspješnih prodajnih napora, koji zahtijevaju trud, marljivost i vodstvo. Vaš uspjeh će ovisiti o tome kako učinkovito vježbate te kvalitete.

 

Najviša isplata u Jeunesse® financijske nagrade plana je ograničeno na 60% ukupno ostvarenog CV cijele kompanije. Ako u bilo kojem tjednu ukupna isplata provizije i bonusa premašuje 60% ukupnog CV kompanije, stvarna isplata će biti 60%, a sve provizije Distributera će se izračunati na linearnoj osnovi.

 

* Cijene mogu varirati ovisno o zemlji.