Instantly Ageless™ (sachets)

 

Instantly-Ageless-sachets

Instantly Ageless™ je moćna mikrokrema protiv bora koja radi brzo i učinkovito na smanjivanju vidljivih znakova starenja. Instantly Ageless™ oživljava kožu i smanjuje pojavu sitnih linija i bora za besprijekoran izgled. Maloprodaja je ograničena na 10 kutija po osobi za 30 dana.

 

Savršen dan počinje sa savršenom kožom. Pomno razvijen, naša formula je lagana i sadrži kompleks minerala koji ujednačava ton kože. Instantly Ageless™ odmah ulazi u kožu i smanjuje pojavu bora. Posebno je dizajniran kako bi djelovao na područja koja su izgubila elastičnost –podiže kožu koja je tonirana. Korisnici odmah uočavaju dramatične pozitivne rezultate, već u nekoliko sekundi.

 

Kompaktna, ali moćna alternativa utvrđivanja kože zahvaćene slobodnim radikalima i oštećenja okoliša, Instantly Ageless™ je vodeći preparat protiv starenja.

 

PREDNOSTI

 

  • Vidljivo smanjuje pojavu sitnih linija i bora
  • Briše pojavu podočnjaka i natečenost (kesica) ispod očiju
  • Smanjuje pojavu pora
  • Pomaže čak kod teksture kože
  • Matira kožu za besprijekornu završnicu
  • Vraća koži optimalni izgled

 

UPUTE: Lagano namazati vrlo tanki sloj na ciljanim područjima; ostavite namazanu kožu nepomičnu (bez pomicanja mišića lica) 2-3 minute dok se Instantly Ageless™ ne osuši i postići će se dramatični rezultati.

OPREZ: Rezultati nisu trajni. Koristite prema uputama i izbjegavati kontakt s očima. Ako proizvod dospije uoči, isperite vodom. Prekinite uporabu ako pojavljuje crvenilo ili iritacija. Posavjetujte se sa svojim liječnikom ako ste alergični na kozmetiku.

Voda(Aqua), natrijev silikat, magnezij aluminij silikat, acetil hexapeptide-8(Argireline), fenoksietanol, Ethylexylglycerin, Yellow 5 (Cl 19140), Red 40(Cl16035).

 

 

 

 

 

Galerija slika učinka Instantly Ageless™. Rezultat se postiže nakon 2-3 min.