Vidacell®

NUTRITION-Vidacell400Vidacell® je 100 % prirodni dodatak prehrani koji osigurava opskrbu tjelesnih stanica potrebnim hranjivim tvarima i osigurava potporu zdravlju. Napravljen je od posebno odabranih dijelova rižinog zrna s područja Slim Valley-a (Tajland) – regije osobito plodne i netaknute prirode, gdje se prirodne organske tvari talože tisucama godina. Tijekom ranih 90-tih, grupa strucnjaka za tehnologiju hrane i znanstvenika s Tajlanda, proucavala je korisne žitarice za proizvodnju djecje hrane, što ih je dovelo do ideje za odgovarajucom nanotehnologijom i hidrolizom za dodavanje kvalitetnih dijelova zrna riže vec korištenim žitaricama. Ubrzo nakon što su uzeli modificiranu formulu, povratne informacije pokazale su neocekivano dobre rezultate, kako u dobivenim hranjivim vrijednostima žitarica, tako i u višestrukim koristima za zdravlje. Daljna istraživanja koja su pokazala koristi uzimanja VIDACELL® dodatka, nastavljaju se u okviru sponzorstva tajlandske agencije za inovacije (NIA), a sve pod Ministarstvom znanosti i tehnologije.
Vidacell® ne izaziva alergije i ne sadrži enzime mlijeka, pšenice, glutena, šecera, kemikalija, filtera, umjetnih boja, okusa, dodataka i konzervansa i nije genetski modificiran (GMO). Spojevi polisaharida i polipeptida sadržani u Vidacell® dodatku pružaju sposobnost postizanja zdravlja.

 

PREDNOSTI

  • Istraživanja su pokazala normalne razine kolesterola HDL-a i LDL-a nakon samo tri mjeseca uzimanja Vidacell®*
  • Sadrži alfa-glikan (polisaharide i polipeptide)
  • 100% prirodni sastojci
  • Ne sadrži stimulanse, mliječne tvari, gluten, pšenicu, šećer, filtere, umjetne boje, okuse, aditive i konzervanse
  • Nije GMO proizvod
  • Koristi vlastite, inovativne, tehnološke procese**
  • Sadrži ekskluzivne patentirane sastojke
  • Ima druge alternativne namjene
  • Prikladan je za niskokaloričan izvor prehrane za cijelu obitelj.

* Luu Ngan Tam, M.D. i Nguyen Huu Toan, M.D., Ph.D. (2001) Neobjavljeni neobrađeni podaci. Učinkovitost alfa-PSP na srčane bolesti u Ray Hospital sa poremećajima HDL kolesterola i lipidemije.
** Tajlandski patent #20399.

 

Ove izjave nisu verificirane od strane Food and Drug Administration (USA). Ovaj proizvod nije namijenjen dijagnosticiranju, liječenju, izlječivanju ili sprječavanju bilo kakve bolesti.

 

Prospekt:  VIDACELL (hr).pdf 

 

 

UPOTREBA: najbolje uzimati rastopljen u vodi (100-150ml), u toploj tekućini ili posipan po hrani. Uzimati se može u bilo koje doba dana i noći. Najbolja probavljivost pokazala se kod ljudi koji su preparat uzimali barem 15 minuta prije jela. Dnevna doza može varirati ovisno o težini osobe. Odrasli uzimaju 1-3 puta dnevno. Djeci se preporuča pola odrasle doze. Kao alternativa miješa se i pasta, nanosi se na lice i drži tako 10-15 minuta. Ispire se toplom vodom.
OPREZ: ako ste pod nadzorom liječnika ili uzimate lijekove, molimo vas da se savjetujete sa svojim liječnikom prije uzimanja Vidacell®-a ili bilo kojeg prehrambenog dodatka. Sve trudnice i dojilje moraju se savjetovati sa svojim liječnikom prije uzimanja Vidacell®-a, kao i za uzimanje bilo kojeg prehrambenog dodatka.

Prirodan alfa glikan, polisaharidi i polipeptidi dobiveni iz posebnih izdanaka kratke, smeđe i samljevene riže.