Zašto biti nezavisni distributer?

Ostvarivanjem statusa nezavisnog distributera stječete niz prava koja se ogledaju u prvom redu kroz mogućnost zarade promocijom proizvoda, širenjem mreže kupacxa i distributera Jeunesse.

 

Distributer se može postati vrlo jednostavno. Nužno je da se učlanite u Jeunesse i kupite barem bazni paket, koji je ujedno i najjeftiniji. Na temelju toga postajete nezavisni distrinuter Jeunesse proizvoda.

 

Kao Jeunesse distributer možete ostvariti vrlo unosne zarade, što u prvom redu zavisi od vaših aktivnosti i truda kojeg ulažete u distribuciji proizvoda, kao i iznalaženju novih distributera, te izgradnji tima. O vrstama nagrađivanja i zaradama možete pročitati ovdje.

 

Da bi mogli uspješno obavljati svoje aktivnosti kao distributer Jeunesse vam dosjeljuje repliku (kopiju) svoje web stranice koja je ista kao i kompanije, ali je adresirana na disatributera. Preko te web stranice osim što vidite najnovije informacije o proizvodima i kompaniji Jeunesse, dobivate i pozadinski ured JOFFICE (Back Office) preko kejega možete potpuno upravljati i nagdledati  svoje poslovanje vezano za Jeunesse. U okviru pozadinskog ureda nalaze se svi potrebni alati i izvještaji kojima su vam uvijek na raspolaganju. Pozadinski ured možete pratiti i na prijenosnim uređajima (mobiteli, tableti) pomoću JMOBILE koji su temeljeni na iOS ili Android operativnim sistemima.

 

Preko svoje web stranice koju vam je dodijelio Jeunesse možete kupovati proizvode, te učlanjivati nove članove.

 

O učlanjenju u Jeunesse možete pročitati ovdje: ovdje

 

Jworld-Best-Friends-v2