Zašto Jeunesse proizvodi?

products_900

 Široka palete Jeunesse proizvoda u glavnom se može podijeliti na dvije skupine: za osobnu njegu i dodaci za prehranu.

 

U grupi za osobnu njegu u pravilu se nalaze kreme i serumi koji djeluju na oživljavanju funkcija stanica kože, popravljanju tena, boje, elastičnosti, uklanjanju bora, linija, itd. Jednom riječi: djeluju tako da podmlađuju kožu, a time i osobu koja primjenjuje te preparate. Svi ti preparati su nazvani LUMINESCE , ali tu spada i Instantly Ageless. Mehanizam na kojem funkcioniraju i djeluju ti proizvodi se temelje na matičnim stanicama, odnosno na podmlađivanju kože koje uvjetuje specijalni sastojak dobiven od matičnih stanica. Jedino Instantly Ageless™ djeluje na drugom principu. Mehanizmi djelovanja su detzaljno opisani u svakom proizvodu na ovoj web stranici.

 

Zvijezda proizvoda za osobnu njegu je Instantly Ageless™ koji je jedinstven u svijetu po tome što u roku 1-3 minute uklanja bore, linije i podočnjake na licu. Kada se lagano napacka na kožu lica na mjesta gdje želite da djeluje Instantly Ageless™ već nakon par sekundi počinje djelovati tako da ne možete vjerovati svojim očima kako nestaju bore, linije i podočnjaci. Uistinu, tko gleda video snimke posumnja u obradu snimaka sve dok u živo ne vidi funkcionalnost i učinkovitost koju ima Instantly Ageless™.  Ostali proizvodi LUMINESCE pokazuju efekte svog djelovanja već nako 10-15 dana.

 

Druga grupa proizvoda su kao specijalni dodaci prehrani. Oni imaju osnovni cilj poboljšati opće stanje organizma, izmjenu tvari, antioksidativna svojsva, dodavanje vitamina, itd. U cjelini ti proizvodi osiguravaju ravnotežu u organizmu što pridonosi ukupnom boljitku života. U ovu grupu proizvoda spadaju AM&PM Essentials™, Finiti™, Reserve™, Vidacell®, te serija ZEN. I za njih je karakteristično da su jedinstveni u svijetu po svom mehanizmu i efektima djelovanja.

 

Za sve Jeunesse proizvode su glavne značajke da su temeljeni isključivo na  znanstveno potvrđenim činjenicama, provjeravani u nizu priznatih svjetskih nezavisnih laboratorija, dokazano neštetni u svojoj primjeni, u sastavu da imaju prirodne komponente i da su im pozitivni učinci toliko vidljivi i spektakularni da se jednostavno teško ili nikako ne mogu usporediti s ostalim slične namjene drugih proizvođača.

 

Upravo ta kvaliteta, znanstvena utemeljenost i učinkovitost ouznačavaju sve Jeunesse proivode jedinstvenima i dovele su do toga da je kompabija proglašena kao najbrže rastuća u svijetu zasnovana na MLM distribuciji i direktnoj prodaji.

 

Javno objavljeni rezultati testiranja Jeunesse proizvoda od strane nezavisnih laboratorija i svjedočenja miliona korisnika širom svijeta samo potvrđuju činjenicu o njihovoj jedinstvenosti. Zato se odabiru proizvodi Jeunesse !